Menu

Content

Breadcrumb

IPL - Trajno uklanjanje dlačica

IPL (intensive pulsed light) korak naprijed u rješavanju dlaka pomoću bljeskova svjetla na uređaju najnovije generacije i tehnologije visokog njemačkog standarda.

Beauty centar Anfas u suradnji s  institutom predstavlja unaprijeđenu metodu redukcije 95% tamnih dlačica na tretiranom području na kraju ciklusa tretmana.

IPL_Xenon_Trajno_uklanjanjae_dlačica
Sigurna i dugotrajna IPL Xenonlight tehnologija za trajno uklanjanje dlačica prilagođena svim tipovima dlake i kože.

 

  Sa  ste sigurni:

     da ste u rukama profesionalaca
     da će tretman biti bezbolan i ispuniti Vaša očekivanja
     da njegujemo individualni pristup i dajemo besplatne konzultacije
     da koristimo posljednju klinički testiranu tehnologiju
     da ćete dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete
     i naravno da ćete "imati glatku kožu bez neželjenih dlačica

 

 

 

Što trebate znati o trajnom uklanjanju dlačica tehnologijom ksenonskog svjetla (IPL)?
Za trajno uklanjanje dlačica u pravilu je potrebno više tretmana jer svjetlosna energija uništava samo one dlačice koje se nalaze u ranoj fazi rasta. Tretmani su potrebni u razmacima od 4 do 12 tjedana, ovisno o području koje se tretira. Trenutno još nije moguće trajno uklanjanje crvenih, plavih i bijelo-sivih dlačica, kao ni slabo pigmentiranih (vellus) dlačica jer je epilacija primjenom ksenonskog svjetla prilagođena tamnim (pigmentiranim) dlačicama; tanke i svijetle dlačice mogu ostati i nakon tretmana. Učinkovitost prvenstveno ovisi o boji, debljini i dubini dlačica. Dodatni važni čimbenici su osjetljivost klijenta, razina hormona i genetske predispozicije.

Na što treba paziti prije tretmana i tijekom njegovog trajanja?
S područja koja će se tretirati ne smiju se 2 - 3 tjedna prije prvog tretmana uklanjati dlačice čupanjem, epilacijom, voskom, sredstvima za uklanjanje dlačica ili drugim metodama. Tijekom cijelog tretmana područja koja se tretiraju smiju se brijati, ali ne smiju se depilirati čupanjem; ta se područja trebaju obrijati do razine kože najmanje 6 do 10 sati prije termina tretmana. Prilikom tretmana se na područja koja se tretiraju ne smiju nanositi nikakvi kozmetički proizvodi (šminka, dezodorans, krema itd.). Prije tretmana ne smiju se provoditi nikakvi tretmani za celulit niti koristiti kemijski ili drugi pilinzi. Ako ste koristili takve tretmane, recite to našem osoblju. Ponekad su u takvim slučajevima potrebne stanke između tretmana u trajanju od 6 mjeseci. U načelu tijekom čitavog trajanja tretmana treba izbjegavati intenzivno sunčevo zračenje, solarij i sredstava za samotamnjenje.

Kako koža izgleda nakon tretmana?
Ne može doći do štetnih posljedica (opekotine, pigmentacije) bilo koje vrste jer Haarpunkt IPL emitira svjetlo u rasponu od 600-1000 nm što garantira da ne utječe na vodu u tkivu nego na pigment melanin u dlaci. Koža nakon tretmana IPL-om je mekana, glatka te dlačice koje su još postojane do završetka ciklusa tretmana su tanje, rjeđe te sporije rastu.

Anfas beauty

Čakovečka 18; Sesvete, 10360

Tel.:+ 385 (0)1 200 00 74; Fax.:+ 385 (0)1 200 86 04

 

Radno vrijeme:

pon-sri-pet 12:30 - 20:00

uto-čet 08:30 - 16:00

subota 8:00-14:00